نقد و بررسی اجمالی
گوشی موبایل ارد مدل 105C دو سیم کارت
گوشی موبایل مدل 105C دو سیم کارت یکی از محصولات برند ارد است. این گوشی در ابعاد 14 × 50 × 110 میلیمتر و وزن 64.5 گرم به بازار عرضه شده. این مدل در رنگ مشکی و قرمز و سفید توسط برند ارد معرفی شده. این مدل قابلیت نصب دو سیم کارت با سایز اصلی (15 × 25 میلیمتر) را دارد. گوشی موبایل ارد مدل 105C دو سیم کارت به پردازنده مرکزی SC6533 مجهز شده. حافظ داخلی این محصول 64 مگابایت و مقدار رم آن 32 مگابایت است. این مدل قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه جانبی از نوع microSD با حداکثر ظرفیت 8 گیگابایت را دارد. برای این مدل ارد از صفحه نمایش رنگی از نوع LCD استفاده کرده. این صفحه نمایشگر 1.8 اینچی دارای فناوری TFT است. صفحه نمایش گوشی موبایل ارد دارای رزولوشن 128 × 160 با قابلیت نمایش 64 هزار رنگ است.این محصول دارای شبکه ارتباطی 2G است. از فنآوریهای دیگر این گوشی میتوان به بلوتوث و رادیو آن اشاره کرد. نسخه بلوتوث این گوشی 2 است.یکی از درگاههای ارتباطی استفاده شده برای این کالا microUSB v1.1 است. گوشی موبایل مدل 105C دارای امکاناتی نظیر چراغ قوه و ماشین حساب است.
امروزه موبایل یکی از عناصر جدانشدنی برای انسان تبدیل شده. هر روز به گوشیها امکانات بیشتری اضافه میشود و این امکانات گاهی مفید و برخی مواقع اضافی است. یکی از مسائلی که با اضافه شدن امکانات برای گوشی پیش آمده بالا رفتن قیمت و پیجیدهتر شدن این محصولات است. با این حال هنوز هم افرادی هستند که به دنبال یک گوشی ساده با امکانات ابتدایی هستند و قصد ندارند برای گوشی هزینه زیادی متحمل شوند. یا ممکن است به دنبال یک گوشی ساده برای استفاده به عنوان گوشی دوم باشند. برند ارد در این زمینه دست به تولید گوشیهای ساده زده. یکی از محصولات این شرکت گوشی 105C دو سیم کارت آن است.
طراحی
این گوشی در نگاه اول شما را به یاد گوشیهای قدیمی و محبوب نوکیا میاندازد. در دست گرفتن این گوشی به شما حس استفاده از یک گوشی کلاسیک را میدهد. جنس این مدل از پلاستیک با کیفیت است تنها نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید ماندگاری اثر انگشت بر روی بدنه این گوشی است.این مورد در رنگ مشکی بیشتر احساس میشود. فاصله کلیدها از هم میزان استانداردی است و کلیدها به حروف فارسی مجهز شده. اندازه نوشتههای حروف فارسی بر روی کلیدها کوچک، ممکن است خواندن این نوشتهها برای افرادی دشوار است. این مدل ساده طراحی شده و این سادگی جذابیت بسیاری برای این کالا ایجاد کرده. ارد این مدل را در رنگ رنگ مشکی، خاکستری، قرمز و نارنجی به بازار عرضه کرده. رنگ مشکی و خاکستری برای تمامی افراد انتخاب مناسبی است و رنگ قرمز و نارنجی برای افراد جوان و خاص پسند جذابیت بسیاری دارد. این مدل به یک صفحه نمایش 1.8 اینچ مجهز شده. اندازه این نمایشگر با توجه به ابعاد موبایل مقدار مطلوبی است و شما به آسانی قادر به کار با آن هستید. ارد این مدل را در ابعاد 14 × 50 × 110 میلیمتر و وزن 64.5 گرم طراحی کرده. این ابعاد و وزن سبب شده استفاده از این موبایل در دراز مدت شما را خسته نکند و شما با یک گوشی خوش دست سر و کار دارید.. صفحه نمایش این مدل از نوع LCD و دارای فناوری TFT است.این نمایشگر قابلیت پخش 64 هزار رنگ را با رزولوشن 128×160 دارد.
امکانات
این مدل به رادیو مجهز شده و شما این امکان را دارید از این قابلیت به آسانی استفاده کنید. این محصول برای افرادی که دو سیم کارت دارند انتخاب مناسبی است. با تهیه این مدل دیگر نیازی به خرید گوشی دیگر برای خط دومتان ندارید. به آسانی قادر هستید از خط شخصی و کاریتان در یک گوشی استفاده کنید. این مدل علاوه بر اسپیکر دارای جک 3.5 میلیمتری است. با استفاده از این جک شما میتوانید، هدفونتان را به این گوشی متصل کنید و موسیقی گوش دهید. نکته دیگر این است که این مدل مانند گوشیهای هوشمند امروزی پیچیدگی خاصی ندارد و برای تمام افراد در هر رده سنی انتخاب مناسبی به شمار میرود. این مدل با توجه به امکانات و قابلیتهایی که یک کاربر از گوشی ساده و ابتدایی انتظار دارد، بدون نرمافزار است. در این مدل بازی پیش فرض هم برای افرادی که به بازی علاقه دارند در نظر گرفته شده. این مدل به ماشین حساب مجهز شده
یکی دیگر از امکانات این محصول باتری قابل تعویض آن است. امروزه برای تعویض باتری گوشیهای هوشمند باید گوشی به صورت کامل باز شود و همین باز شدن از قیمت گوشی میکاهد در کنار این مسئله هزینه بسیاری برایتان دارد. اما با تهیه این مدل به آسانی قادر هستید باتریتان را عوض کنید. گوشی موبایل ارد مدل 105C دو سیم کارت به باتری 5C 600mAh مجهز شده. یکی دیگر از ویژگیهایی که ارد برای این مدل در نظر گرفته چراغ قوه است. در جعبه این گوشی علاوه بر باتری، دفترچه راهنما و شارژر قرار گرفته و شما احتیاج به تهیه وسیله اضافی برای گوشی ندارید.
ارد
محصولات «اُرُد» (Orod) درمدت کوتاهی با استفاده از تجـربه دوازده ساله متخصصان توانست از محبوبیت بسیاری برخوردار شود، گوشیهای ارد از طراحی و کیفیت بالایی برخوردار است. جدا از کیفیت بالا این محصولات از نظر اقتصادی به صرفه هستند.این برند به پاسداشت فرهنگ و عناوین ایرانی نام «اُرُد» (Orod) را که از اسامی اصیل ایران باستان بوده را برای محصولات خود برگزیده است.
سیپییو (به انگلیسی Central Processing Unit یا CPU) یا پردازنده (به انگلیسی Processor)، یکی از اجزاء رایانه میباشد که فرامین و اطلاعات را مورد پردازش قرار میدهد. واحدهای پردازش مرکزی ویژگی پایهای قابل برنامهریزی شدن را در رایانههای رقمی فراهم میکنند، و یکی از مهمترین اجزا رایانهها هستند. یک پردازنده مرکزی، مداری یکپارچه میباشد که معمولا به عنوان ریزپردازنده شناخته میشود. امروزه عبارت CPU معمولا برای ریزپردازندهها به کار میرود. مدت زمان انجام یک کار به وسیله رایانه، به عوامل متعددی بستگی دارد که اولین آنها، سرعت پردازشگر رایانه است. پردازشگر یک تراشه الکترونیکی کوچک در قلب کامپیوتر است و سرعت آن بر حسب مگاهرتز یا گیگاهرتز سنجیده میشود. هر چه مقدار این پارامتر بیشتر باشد، پردازشگر سریعتر خواهد بود و در نتیجه قادر خواهد بود، محاسبات بیشتری را در هر ثانیه انجام دهد. در اصطلاح عامیانه CPU به عنوان مغز رایانه شناخته میشود.
وضوح تصویری یا قدرت تفکیکپذیری تصویری یا رزولوشن تصویری به انگلیسی: (Image Resolution) در علوم تصویری به توانایی یک سیستم برای متمایزسازی جزئیات یک تصویر در یک سیگنال تصویری را گویند. اغلب این نوع رزولوشن به بزرگی یا کوچکی پیکسلهای تصویر بستگی دارد و میتوان مقدار تفکیکپذیری تصویر را با یکان جفت خط بر واحد طول سنجید. این کمیت من جمله در تصویرگیری تشخیصی و علوم تصویری دیگر کاربرد فراوانی دارد.
یک درگاه متداول برای اتصال هدفونهای استاندارد به دستگاه های پخش موسیقی، کامپیوتر و دیگر وسایل الکترونیکی است که میتواند صدای استریو و همین طور میکروفون را پشتیبانی نماید. البته این بستگی به تعداد حلقه های مجزای روی بدنه کانکتور نیز دارد.
سیستمعامل یا سامانه عامل (به انگلیسی: Operating System)، نرمافزاری است که مدیریت منابع رایانه را به عهده گرفته و بستری را فراهم میسازد که نرمافزار کاربردی اجرا شده و از خدمات آن استفاده کنند. سیستمعامل خدماتی به برنامههای کاربردی و کاربر ارائه میدهد. برنامههای کاربردی یا از طریق واسطهای برنامه نویسی کاربردی، (Application User Interface-APIs) و یا از طرق فراخوانیهای سیستم (System Call) به این خدمات دسترسی دارند. با فراخوانی این واسطها، برنامههای کاربردی میتوانند سرویسی را از سیستمعامل درخواست کنند، پارامترها را انتقال دهند، و پاسخ عملیات را دریافت کنند. ممکن است کاربران با بعضی انواع واسط کاربری نرمافزار مثل واسط خط فرمان (Command Line Interface-CLI) یا یک واسط گرافیکی کاربر (Graphical User Interface-GUI) با سیستمعامل تعامل کنند. برای کامپیوترهای دستی و رومیزی، عموما واسط کاربری به عنوان بخشی از سیستمعامل در نظر گرفته میشود.